onsdag 18 juni 2008

Nominering 3 & 4.

Årets skönaste fylla.
Nominering 3 & 4 går till:

3. Blind slog ner döv.

"Männen, som båda är i 60-årsåldern, bor i Arlöv utanför Malmö. I tisdagskväll ringde den berusade blinde mannen på hos en man boende i samma kvarter och ville veta hur mycket klockan var. Mannen, som är döv, förstod till slut vad den berusade gästen ville, men han kunde inte svara.
- Mannen höll fram sin klocka, säger kommissarie Mikael Holmström till Sydsvenskan. Men den blinde mannen såg inte klockan som visades fram utan uppfattade tystnaden som provocerande.
- Den blinde slog till den döve. Han tog ett tag om nacken och drog ned honom på golvet. Båda föll till marken, säger Mikael Holmström."

4. Full ryss med kniv.
Mannen, 53-årige Jurij Lyalin, hade som vanligt druckit sin beskärda del av vodka när han kom i bråk med en säkerhetsvakt på fabriken där han jobbade.
Under bråket med vakten blev Lyalin stucken med en kniv i ryggen men märkte inte att bladet, som trängt 15 centimeter in, hade gått av och satt fast.
Vinglande längs gatan tog sig den 53-årige Lyalin mot hemmet men missade den första busshållplatsen och fick fortsätta fram till nästa. När han väl hittade hem tog han sig en bit att äta innan han somnade.
Några timmar senare väcktes han av sin fru som först då upptäckte att hennes man hade ett knivblad inkört i ryggen.
Då hade det gått ett dygn sedan bråket på fabriken.

Inga kommentarer: